MASTERCLASS VISAGIE opleiding by Roberto Dresia

Top visagist is geregistreerd docent voor de optimale "visagie opleiding"
Top visagist is geregistreerd docent voor de optimale "visagie opleiding"
AD maart 2017
AD maart 2017

 MASTER CLASS VISAGIE OPLEIDING BY ROBERTO DRESIA:

- PRIVÉ (1 op 1) VISAGIE OPLEIDING & TRAINING -  by top visagist ROBERTO DRESIA

Duur 4 maanden, 1 dag per week 4 uur. €650.= p/mnd.

-Top visagist Roberto Dresia, internationaal bekend als één van de beste visagisten, dit omdat hij 40 jaar het vak als make up artist uitoefend, en in zijn carriere voor binnenlandse en buitenlandse celebrities gewerkt heeft.

Van Ruth Jacott tot Katja Schuurman, en van "The Three Degrees"tot DJ Hardwell, en van Versace tot Burberry, zijn artiesten en brands waar hij voor gewerkt heeft.

Ontzettend veel Vakbladen, magazines, tijdschriften, en media, zoals "Careality", "Moesson", "Privé", Instagram, Facebook,  zijn lovend over het vakwerk van Roberto Dresia.

De MASTERCLASS VISAGIE door ROBERTO DRESIA GEEFT ZEKERHEID dmv. PRAKTIJK LESSEN, PROFESSIONELE STAGE PROJECTEN, en de 1 OP 1 BEGELEIDING. DIT IS ESSENTIEEL VOOR EEN BEROEP ALS TOP VISAGIST.

VISAGIE LESTECHNIEKEN:

Oa. basis make up, shape, high light, strobing, oog make up technieken oa. smokey eyes. Lips, poeder make up technieken, trend, art, glamour, catwalk en bruids make up.

(prijzen zijn incl. Btw)

INFO EN AANMELDEN: via robertodresia@gmail.com , info@boccabacio.nl  facebook: roberto dresia beautydirector   www.robertodresia.com of via de contact link hier op de site.

 

-MAKE UP WORKSHOP ism. BOLERO cosmetics en Dermacol cosmetics-

- Deze workshop is voor alle leeftijden, super leuk met vriendinnen, verjaardagkado, bedrijfsfeest, vrijgezellen uitje..... Buiten dat het leerzaam is, hoe maak je jezelf natuurlijk mooi op, is het een top belevenis, met hapje & drankje, en............met een kleine beauty fotoshoot als herinnering, de foto's komen digitaal naar je toe. 

Workshop make up. De laatste technieken en tips & tricks. De workshop duurt 3 uur in de studio te Den Haag (Binckhorst).

Wij bieden deze workshop aan vanaf €60.= pp. privé of met je vriendinnen.

De praktijk leert, hoe jij de meest "awesome" make up opbrengt bij jezelf.

 

- KIDS MAKE UP WORKSHOP  -  by Roberto Dresia

Maximaal 8 deelnemers, Make Up, Haar & fotoshoot, op locatie is mogelijk, €50.= pp. Leuk voor verjaardagen met vriendinnetjes.

 

- BEAUTYSHOOT -

Professioneel opgemaakt door Top visagist Roberto Dresia,incl. Hairstyling. Styling door Joop Gard Passchier, fotoshoot, en foto bewerking, incl. 50 digitale foto's. Dit alles in onze studio te Den Haag (Binckhorst).

Voor alle leeftijden, vanaf €150.= pp. prijzen zijn incl.Btw.

Baby's, kids 1/12 jaar €75.= 20 digitale foto's.

Meld je aan, schrijf je in, velen zijn je voor geweest met succes!

 

- MUA portfolio SHOOTS-

 Je maakt je model op met Hairstyling voor je pr. portfolio

20 opnames per model vanaf €150.=

 

-ZAKELIJKE FOTOSHOOT-

Fotoshoot incl. Visagie voor zakelijke doeleinden zoals, website, profiel social media etc.

In deze tijd is het uiterst belangrijk om op de juiste manier het zakelijke profiel weer te geven, de uitstraling van het bedrijf en de verzorgde uitstraling van jezelf.

Veelal weet men niet hoe de juiste make up opgemaakt moet worden, en hoe de juiste houding op de foto moet zijn....... daar zijn wij voor!

In 3 uur is het resultaat bereikt en ontvang je 20 digitale foto's.

Prijs €150.= (incl.btw)

 

-HAIRSTYLING CURSUS-

by Roberto Dresia

Duur 4 maanden, 1x per week 4 uur. Prijs €550.- p/mnd.

Je leert hairstylen | haarvorming | haarföhnen & krullen | haar opsteken | haarvlechten | art/fantasie opsteken | bruidskapsels | catwalk hairstyling

 

-FASHIONMODEL TRAINING CENTRE- 

 

Duur: 1 maand 4 x 3 uur. Prijs €400 | eenmalig 2 á 3 uur tarief € 60.= per uur

Duur: 1 maand 4x 3 uur. Prijs €300.-

Lessen in: Presentatie | Poseren | Catwalk training | Model make up | Houding coach

Onze studio is één van de grootste en meest uitgebreide studio in Den Haag, incl. red carpet, professionele fotostudio en  Make up & Hair afdeling. Wij werken met professionele fotografen vanuit de fashion Industry. In deze cursus leer je de technieken, attitude, en de juiste "loop" om je klaar te stomen voor een baan als model in de mode wereld.

 

*****    Al de prijzen zijn incl. BTW.  BOCCABACIO is een CRKBO geregistreerde instelling voor beroepsonderwijs. Zodoende voldoen wij aan de kwaliteitscode voor opleidinginstellingen voor Kort Beroepsonderwijs gesteld door de NEDERLANDSE OVERHEID. Hierdoor zijn onze opleidingen vrijgesteld van BTW   ******

                                                               *****

>>> Voor boekingen, aanmeldingen en/of info, en het inplannen van een datum, neem graag contact met ons op, sávonds en weekenden is ook mogelijk.

 

VOOR BOEKINGEN:

- COŐRDINATOR IN EVENTS 

- SETDRESSER

- STYLING

......... Neem contact op voor prijsopgave .......

Deel deze pagina