MASTERCLASS VISAGIE opleiding by Roberto Dresia

 MASTER CLASS VISAGIE OPLEIDING BY ROBERTO DRESIA:

- PRIVÉ (1 op 1) VISAGIE OPLEIDING & TRAINING -  by top visagist ROBERTO DRESIA

Duur 3 maanden, 1 dag per week 3 uur. €550.= p/mnd.

-Top visagist Roberto Dresia, internationaal bekend als één van de beste visagisten, dit omdat hij 40 jaar het vak als make up artist uitoefend, en in zijn carriere voor binnenlandse en buitenlandse celebrities gewerkt heeft.

Van Ruth Jacott tot Katja Schuurman, en van "The Three Degrees"tot DJ Hardwell, en van Versace tot Burberry, zijn artiesten en brands waar hij voor gewerkt heeft.

Ontzettend veel Vakbladen, magazines, tijdschriften, en media, zoals "Careality", "Moesson", "Privé", Instagram, Facebook,  zijn lovend over het vakwerk van Roberto Dresia.

De MASTERCLASS VISAGIE door ROBERTO DRESIA GEEFT ZEKERHEID dmv. PRAKTIJK LESSEN, PROFESSIONELE STAGE PROJECTEN, en de 1 OP 1 BEGELEIDING. DIT IS ESSENTIEEL VOOR EEN BEROEP ALS TOP VISAGIST.

  

VISAGIE LESTECHNIEKEN:

Oa. basis make up, shape, high light, strobing, oog make up technieken oa. smokey eyes. Lips, poeder make up technieken, trend, art, glamour, catwalk en bruids make up.

(prijzen zijn incl. Btw)

INFO EN AANMELDEN: via robertodresia@gmail.com , info@boccabacio.nl  facebook: roberto dresia beautydirector   www.robertodresia.com of via de contact link hier op de site.

 

MAKE UP WORKSHOP ism. BOLERO cosmetics

- Deze workshop is voor alle leeftijden, super leuk met vriendinnen, verjaardagkado, of vrijgezellen uitje. Buiten dat het leerzaam is, hoe maak je jezelf ntuurlijk mooi op, is het een top belevenis, met hapje & drankje, en............met een kleine beuatyshoot, als herinnering, de foto's komen digitaal naar je toe. 

Workshop make up & haar. De laatste technieken en tips & trucks. De workshop duurt 2 uur in de studio te Den Haag (Binckhorst).

Wij bieden deze workshop aan vanaf €60.= pp. privé of met je vriendinnen.

De praktijk is belangrijk om te weten hoe jij de meest "awesome" make up opbrengt bij jezelf.

- KIDS MAKE UP WORKSHOP  -  by Roberto Dresia

Maximaal 8 deelnemers, Make Up, Haar & fotoshoot, op locatie is mogelijk, €50.= pp. Leuk voor verjaardagen met vriendinnetjes.

 

 

- BEAUTYSHOOT -

Professioneel opgemaakt door Top visagist Roberto Dresia,incl. Hairstyling, fotoshoot, en foto bewerking, incl. 50 digitale foto's. Dit alles in onze studio te Den Haag (Binckhorst).

Voor alle leeftijden, €150.= pp. prijzen zijn incl.Btw.

Baby's, kids 1/12 jaar €75.= 25 digitale foto's.

Meld je aan, schrijf je in, velen zijn je voor geweest met succes!

 

- MUA portfolio SHOOTS-

 Je maakt je model op met Hairstyling voor je pr. portfolio

25 opnames per model voor €150.=

 

>>> Voor boekingen, aanmeldingen en/of info, en het inplannen van een datum, neem graag contact met ons op, sávonds en weekenden is ook mogelijk <<<